logo450

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani.

Za uporabo naše spletne strani se morate strinjati s pogoji Zasebnosti.

 LifeScan

In Range en gb 6.2mmol
Kot vodilni na področju nadzora glukoze v krvi v svetovnem merilu, si v podjetju LifeScan prizadevamo, da bi vam omogočili dostop do vseh novosti na področju oskrbe sladkorne bolezni in vam tako pomagali živeti brez omejitev. Skrb je temelj delovanja podjetja LifeScan in že več kot dve desetletji se z neomajno predanostjo trudimo izboljšati kakovost življenja ljudi s sladkorno boleznijo.
 
OneTouch logoPodjetje LifeScan nudi bolnikom s sladkorno boleznijo široko paleto izdelkov za merjenje glukoze v krvi. Ta celosten sistem je zasnovan z namenom, da bi zdravstvenim delavcem in bolnikom čim bolj enostavno pomagal do boljšega nadzora in kontrole glukoze v krvi.

 

Ogledajte si naš NOV aparat OneTouch VERIO

 

OBVESTILO ZA UPORABNIKE:

Če ste uporabnik enega od naštetih OneTouch merilnikov: Ultra,Ultra Easy ali Vita ga za-menjajte do maja 2016. Proizvajalec vam nudi nov, brezplačen merilnik  OneTouch Verio, ki ustreza NOVEMU standardu ISO15197.
Pokličite oddelek LifeScan za stike s strankami na brezplačno telefonsko številko: 080 14 41 in poslali vam ga bomo po pošti.

jj diabetes solutions companies